HomeWebshopInfoContactMijn accountOpeningsurenVerzendingenGarantie

Webshop » Versterkers (gtr, bas, ak) » Versterkertops gitaar » BluGuitar Amp 1 Mercury Edition

BluGuitar Amp 1 Mercury Edition

Bluguitar BluGuitar Amp 1 Mercury Edition
Bluguitar BluGuitar Amp 1 Mercury EditionBluguitar BluGuitar Amp 1 Mercury Edition


Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

€ 699,00 inclusief BTW

Voorafbestellen (Pre-order)

Aantal  
BluGuitar Amp 1 Mercury Edition
De moderne elektrische gitarist is veeleisender dan ooit. Ze eisen geluiden van de hoogste toonintegriteit, van kristalhelder tot zware metal met flexibele schakel- en routeringsopties.
Veel gitaarversterkers hebben geprobeerd, en faalden, om alle mogelijke klanken aan te bieden, tot nu. BluGuitar AMP1 biedt een gevarieerd kleurenpalet dat alles omvat, van warme en afgeronde jazz tot harde rock, in een professioneel en draagbaar pakket. De immense kracht en het karakter van al je favoriete buizenversterkers zit gepropt in dit compacte, kant-en-klare apparaat dat in je handschoenenkastje of gigbag past - zonder compromis op toon.
BluGuitar AMP1 beschikt over vier verbazingwekkend gedetailleerde en responsieve, volledig aanpasbare kanalen. Van clean tot vintage, tot klassieke en moderne tinten, de AMP1 is klaar om zich aan te passen aan elke muzikale context waarin je hem wenst te gebruiken. Steeds meer professionele gitaristen gebruiken de AMP1, waaronder Jennifer Batten, Kat Dyson, Ian Crichton en meer.
Voor de nieuwe AMP1 Mercury editie werden alle vier de kanalen herzien, waardoor de versterker nog veelzijdiger werd en je je eigen klank met meer precisie en met een revolutionaire Nanotub-technologie kan instellen.

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be