HomeWebshopInfoContactMijn accountOpeningsurenVerzendingenGarantie

Webshop » Versterkers (gtr, bas, ak) » Versterkertops bas » Fender Bassman 800 Head

Fender Bassman 800 Head

Fender Fender Bassman 800 Head


Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

€ 1 079,00

Uitverkocht

In navolging van de 500 Watt-variant heeft Fender besloten om de Bassman 800 Head top toe te voegen aan deze populaire basversterkerlijn. Onder bassisten, waaronder Mike Dirnt van Green Day, bestond namelijk de behoefte om qua vermogen nog een stapje verder te gaan voor bijvoorbeeld op podium. Deze hybride bastop biedt je een transistor eindtrap en een voorsterker met twee stuk 12AX7 buizen. Dus warme, krachtige basgitaargeluiden kun jij met deze stijlvolle Fender Bass versterkertop laten donderen in het laag.
Bassman 800 Head: van vintage tot overstuurde rockklanken
De look van deze Fender basversterkertop is gelijk aan de andere exemplaren in deze reeks. De zeven-laagse solide meranti kast is bekleed met het populaire zwarte tolex. Met het zilverkleurige grilldoek is het uiterlijk van de Bassman top onmiskenbaar klassieke te noemen. Ook het eerste kanaal van deze Fender draagt in naam en klank een vintage karakter. Voor meer robuuste overstuurde sounds is er het hedendaagse Overdrive kanaal. Dus voor een diversiteit aan rockklanken is deze 800 Watt basversterker een goede keuze te noemen.
XLR-out Toonregeling, XLR lijnuitgang, effectsloop
Om beide kanalen te kunnen finetunen zonder compromissen te hoeven sluiten, heeft elk zijn eigen toonregeling. Door XLR lijnuitgang hoef je in de studio en op het podium geen externe DI-box te gebruiken. Je kunt zelfs kiezen of je je pre- of post-signaal uitstuurt. Mocht je het brommende geluid van een aardlus willen weghalen, dan is er zelfs een ground lift schakelaar. Met een mono-effectsloop sluit je je favoriete externe bas-effecten aan en je stemapparaat verbind je met tuner-out. De speakeruitgangen zijn van het type speakon en met de bijgeleverde footswitch kun je schakelen tussen de eerder genoemde twee kanalen.
Productkenmerken
Type versterker hybride
Vermogen in Watt 751 - 1000 Watt
Impedantie speakeruitgang 16 Ohm, 8 Ohm, 4 Ohm
Aantal speakeruitgangen 2
Gewicht 6 - 10 kg
Aantal kanalen 2


Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be