HomeWebshopInfoContactMijn accountOpeningsurenVerzendingenGarantie

Webshop » Podium/Geluid » PA systemen/speakers » CLX BL-8-BT portable soundsystem

CLX BL-8-BT portable soundsystem

Calimex CLX BL-8-BT portable soundsystem
Calimex CLX BL-8-BT portable soundsystemCalimex CLX BL-8-BT portable soundsystemCalimex CLX BL-8-BT portable soundsystemCalimex CLX BL-8-BT portable soundsystem


Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

€ 278,00 inclusief BTW

Uitverkocht

Bullit 8 draadloze speaker is de jongste telg in onze portable luidsprekerlijn. Bij de ontwikkeling van de Bullit 8 kwamen een aantal wensen ter tafel zoals compacte behuizing, krachtig geluid en voldoende aansluitmogelijkheden. Dit alles heeft geresulteerd in deze nieuwe speaker met accu, de Bullit 8.
Overal inzetbaar...
Bullit 8 is in te zetten voor versterken van spraak en muziek tijdens bijeenkomsten of conferenties, rondleidingen, begrafenissen, crematies, op scholen, in showrooms, op de markt, als keyboardversterker, als karaoke speaker, of iedere andere gelijke situatie. De ingebouwde accu zorgt voor 18 (!) uur continu spanning wanneer hij volledig is opgeladen. Er is tevens een indicator aanwezig waarop het spanningsniveau van de accu is af te lezen, zo voorkomt u een lege accu op belangrijke momenten. Bullit 8 is de ideale draadloze speaker!
Overzichtelijke en eenvoudige bediening...
Het menggedeelte aan de voorkant heeft 3 kanalen met aansluitingen voor een microfoon, line/instrument en bijvoorbeeld een CD speler of ander line apparaat. De totale klank is met een 3-delige toonregeling bij te stellen. Middels de link output is de Bullit 8 met een externe geluidsinstallatie te verbinden of met een volgende speaker op accu of andere draadloze speaker.
Afspelen van digitale audiobestanden... een USB speaker..
Ideaal is de USB/Media speler met een USB aansluiting en SD kaart slot. Bestanden kunnen rechtstreeks worden afgespeeld en worden bediend met de diverse functies van de speler. Alle belangrijke informatie over de audiobestanden wordt duidelijk via het grote LCD weergegeven. Tevens bezit de media speler een aantal handige functies zoals bijvoorbeeld het herhalen van enkele liedjes of de complete afspeellijst zoals beschikbaar op de USB stick of SD kaart (beide niet meegeleverd). 

Zelfde specs als Bullit 8 echter uitgerust voor streaming via Bluetooth.

Middels de Bluetooth functie kunt u uw telefoon draadloos koppelen met de Bullit 8 BT. De liedjes uit uw telefoon kunt u nu afspelen op de Bullit.

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be

Heeft u een vraag?