HomeWebshopInfoContactMijn accountOpeningsurenVerzendingenGarantie

Webshop » Podium/Geluid » PA systemen/speakers » CLX BL-10-BT portable sound system

CLX BL-10-BT portable sound system

Calimex CLX BL-10-BT portable sound system
Calimex CLX BL-10-BT portable sound system


Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

€ 378,00 inclusief BTW

Uitverkocht

Bullit 10 - Portable Soundsystem met Effecten
Na de zeer succesvolle introductie van de Bullit 8 krijgt wordt de CLMmusic Bullit serie nu verder uitgebreid met een iets zwaarder uitvoering, de Bullit 10 portable luidspreker. Net als de Bullit 8 heeft ook dit model een moderne behuizing, krachtig geluid en voldoende aansluitmogelijkheden en is een volledig nieuwe effectprocessor ontwikkeld en ingebouwd.
De Bullit 10 is, mede dankzij zijn effectprocessor, een zeer geschikte accu speaker voor zangers en zangeressen, als oefenversterker of als geluidsversterkering bij gezelschappen tot ongeveer 150/200 personen. De trolley, bevestigd aan de achterzijde, maakt dat hij eenvoudig kan worden vervoerd, sjouwen en zwaar tillen behoort tot het verleden. Heeft u een toespraak, buitenevenement, autoshow, muziekles in de klas, of een versterker voor keyboard of gitaar nodig, of misschien een eenvoudige versterker voor tijdens de buurt barbecue nodig? De CLXmusic Bullit 10 portable luidspreker is er helemaal klaar voor!
De ingebouwde accu zorgt voor 18 (!) uur continu spanning wanneer hij volledig is opgeladen. Er is tevens een indicator aanwezig waarop het spanningsniveau van de accu is af te lezen, zo voorkomt u een lege accu op belangrijke momenten. Bullit 10 is de ideale draadloze speaker!
Overzichtelijke en eenvoudige bediening...
Het menggedeelte aan de voorkant heeft 3 kanalen met aansluitingen voor een microfoon, line/instrument en bijvoorbeeld een CD speler of ander line apparaat. De totale klank is met een 3-delige toonregeling bij te stellen. Middels de link output is de Bullit 8 met een externe geluidsinstallatie te verbinden of met een volgende speaker op accu of andere draadloze speaker.
Hoge kwaliteit effecten...
Aan het mixerdeel van de Bullit 10 accu speaker is een digitale effectprocessor toegevoegd. Deze effectprocessor is gekoppeld aan kanaal 1 en 2 waarvan voor beide het effectniveau onafhankelijk is in te stellen. Er is keuze uit 3 vooraf ingestelde effecten, Room 1, Hall 1 en Hall 2.
Afspelen van digitale audiobestanden... een USB speaker..
Ideaal is de USB/Media speler met een USB aansluiting en SD kaart slot. Bestanden kunnen rechtstreeks worden afgespeeld en worden bediend met de diverse functies van de speler. Alle belangrijke informatie over de audiobestanden wordt duidelijk via het grote LCD weergegeven. Tevens bezit de media speler een aantal handige functies zoals bijvoorbeeld het herhalen van enkele liedjes of de complete afspeellijst zoals beschikbaar op de USB stick of SD kaart (beide niet meegeleverd).

CLX portable PA system 10"+1"HF Bluetooth, 1x mic, 1x instr, 1x stereo line, USB+SD


Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be

Heeft u een vraag?