HomeWebshopInfoContactMijn accountOpeningsurenVerzendingenGarantie

Webshop » Podium/Geluid » Digitale opname en toebehoren » Presonus Audiobox iTwo

Presonus Audiobox iTwo

Presonus Presonus Audiobox iTwo
Presonus Presonus Audiobox iTwoPresonus Presonus Audiobox iTwo


Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

€ 129,00 inclusief BTW

Voorafbestellen (Pre-order)

Aantal  
Presonus AudioBox iTwo
Een uitstekende keus voor musici, sound designers en podcasters die graag mobiel zijn. De USB 2.0 bus-powered volledig metalen AudioBox iTwo levert hoge kwaliteit audio I/O voor Mac, PC en iPad. Deze compacte, stevig gebouwde interface heeft high-performance Class A microfoonvoorversterkers en neemt op met 24-bit/96kHz. PreSonus heeft zelfs awards gewonnen met deze microfoonvoorversterker. Met de bijgeleverde DAW, Artist One voor Mac en Windows, en Capture Duo voor de iPad kun je direct aan de slag.
Handige software
Met Studio One Artist kun je snel en geconcentreerd werken zodat je geïnspireerd blijft. Een zeer gemakkelijk te leren DAW met enorm veel eigenschappen en functies die je normaal niet vindt in entry-level DAW's. Je hebt toegang tot krachtige editing hulpmiddelen zonder dat je door eindeloze menu's moet graven.
Capture Duo voor de iPad is eveneens gemakkelijk te leren, bevat talloze onmisbare functies om op te nemen en te mixen, en garandeert dat je altijd mobiel kunt zijn, je weet immers nooit wanneer je inspiratie krijgt om iets op te nemen.

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be