HomeWebshopInfoContactMijn accountOpeningsurenVerzendingenGarantie

Webshop » Muzieksoftware/CD ROM/DVD » Steinberg Cubase Pro 8 Crossgrade van Pro Tools

Steinberg Cubase Pro 8 Crossgrade van Pro Tools

Avid Steinberg Cubase Pro 8 Crossgrade van Pro Tools


Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

€ 329,00 inclusief BTW

Steinberg Cubase Pro 8 Crossgrade van Pro Tools
Algemeen
Gebruikt u momenteel Pro Tools en heeft u serieuze interesse in Cubase Pro 8? De Steinberg Cubase Pro 8 Crossgrade van Pro Tools is dan net iets voor u. Dit is een tijdelijke actie, georganiseerd door Steinberg, waarmee u voordelig kunt overstappen. Voor een overzicht van alle mogelijkheden van deze beroemde software leest u de productpagina van Cubase Pro 8.
De werking van de actie
Deze actie geldt voor de volgende producten: Pro Tools HD/HDX, versies 7, 8, 9, 10, 11 en 12. Ook geldt deze actie voor de native-versies 9, 10, 11 en 12. Voor beide series geldt dat zowel de normale versies als de educatieve versies in aanmerking komen. U kunt in totaal één Pro Tools-editie crossgraden naar Cubase Pro 8, en dit doet u op onze website (bij Steinberg zelf werkt deze actie niet). De actie loopt nog tot en met de hele maand november in 2015.
Wat moet u doen?
Allereerst moet u kunnen aantonen dat u een rechtmatige licentie heeft van Pro Tools. Dat kan een kopie van het aankoopbewijs zijn of een kopie van de licentiekaart. Ook als u een onderwijsinstelling bent moet u dit aan kunnen tonen, zoals u dat al heeft gedaan toen u investeerde in een educatieve editie van Pro Tools. Vervolgens downloadt u het formulier dat u bij dit product treft (zie Downloads-tabje), dit vult u in en u stuurt dit naar sales@bax-shop.nl. Onze medewerkers controleren dan uw aanvraag, waarna (als alles goed is) uw aankoop van dit product wordt gehonoreerd.
Tips of opmerkingen over dit product
Let op: Deze actie is geldig tot en met november 2015.

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be