HomeWebshopInfoContactMijn accountOpeningsurenVerzendingenGarantie

Webshop » Muzieksoftware/CD ROM/DVD » Pro Tools 11

Pro Tools 11

Avid Pro Tools 11


Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

€ 379,00 inclusief BTW

Avid Pro Tools 11 institutional activation card + 1 jaar support
Algemeen
Avid heeft speciaal voor muziekgerelateerde instellingen zoals muziek- en theaterscholen deze institutional versie van Pro Tools 11 beschikbaar gesteld. U kunt deze versie middels de meegeleverd activation card activeren. Ook wordt er een iLok meegeleverd zodat u deze niet apart hoeft aan te schaffen. Bovendien betreft het hier een versie met 12 maanden support! Dit betekent dat u 12 maanden lang gebruik kunt maken van elke beschikbare update, zelfs volledig nieuwe Pro Tools versies! Hiermee kunt u naar hartenlust mixen, editen en componeren. Na afloop van de 12 maanden kun u het support-contract steeds met 12 maanden verlengen.
Avid Pro Tool 11: effecten en instrumenten
De 64-bit engine staat het toe het maximale uit uw geheugen en processor te halen. Hierdoor was het mogelijk Protools te voorzien van een groot aantal effecten en plugins. In totaal zijn er maar liefst 60 aanwezig die u stuk voor stuk helpen om de meest fantastische producties neer te zetten. Bovendien is het tijdrovende 'realtime bouncing' verleden tijd. Er is een offline bouncing-optie ingebouwd maar het is ook nog steeds mogelijk om realtime te bouncen! Ook kunt u gerust met video werken, zelfs HD-video formaten zijn geen enkel probleem!
De statuur van Pro Tools
Loop een professionele montagestudio binnen en de kans is zeer groot dat daar met Pro Tools wordt gewerkt. Wandel een filmopleiding binnen en de kans is groot dat studenten geluidsmontage met Pro Tools worden grootgebracht. Pro Tools is in de loop der jaren een begrip geworden, niet slechts een van de vele geluidsmontagepakketten op de markt. Moet u regelmatig samenwerken met een andere studio, dan is de kans groot dat om een Pro Tools-sessie gevraagd wordt. Kiezen voor Pro Tools is aldus kiezen voor zekerheid.
Tips of opmerkingen over dit product
Let op:
Avid (protools) vraagt om een bewijs van inschrijving, of werknemersverklaring, voordat u de software kunt activeren.
Inclusief iLok!

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be