Webshop » 2e hands en outlet » Electro Harmonix Nano Big Muff Pi distortion/sustainer

Electro Harmonix Nano Big Muff Pi distortion/sustainer

Electro Harmonix Electro Harmonix Nano Big Muff Pi distortion/sustainer

Electro Harmonix Electro Harmonix Nano Big Muff Pi distortion/sustainerElectro Harmonix Electro Harmonix Nano Big Muff Pi distortion/sustainer


Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

€ 69,00

Beschikbaar

Het meest legendarische effectpedaal van Electro Harmonix is compacter dan ooit tevoren. Deze Nano-uitvoering van de klassieke Big Muff Pi distortion/sustainer biedt u diezelfde sound en bediening, maar dan in een pedalboard-vriendelijk formaat. EHX nam het originele circuit van de Big Muff en verkleinde deze zonder zijn rijke sustain en onmiskenbare fuzz-achtige distortion te veranderen. Treed in de voetsporen van vele rocklegendes en voeg die unieke Electro Harmonix vervorming toe aan uw pedalenarsenaal met de Nano Big Muff Pi.
Kenmerken van de EHX Nano Big Muff Pi
Sinds het eind van de jaren '60 heeft de Big Muff Pi het geluid van de rockgitaar helpen ontwikkelen. Denk aan iconische gitaarhelden als Jimi Hendrix en Carlos Santana die het pedaal gebruikten voor die rijke, romige, viool-achtige sustain. De Nano Big Muff Pi kreeg exact dezelfde bediening als zijn beroemde grote broer, waarmee u eenvoudig de perfecte sound instelt. Voeg distortion toe met de volumeknop en kleur het geluid met de tone-knop. Met de sustain-knop creëert u vervolgens een krachtige, zijdeachtige, zingende toon.
Webshop gemaakt met EasyWebshop