HomeWebshopInfoContactMijn accountOpeningsurenVerzendingenGarantie

Webshop » Toetsen » Midi (pad)controllers » Native Instruments Maschine MK3 Black

Native Instruments Maschine MK3 Black

Native Instruments Native Instruments Maschine MK3 Black


Facebook
Twitter
LinkedIn
E-mail

€ 589,00

Voorafbestellen (Pre-order)

Native Instruments Maschine MK3 Black
Native Instruments Maschine MK3 biedt je een sterk verbeterde workflow als het gaat om het uitwerken van je ideeën en muzikale creaties. De Maschine MK3 heeft inmiddels twee hoge resolutie RGB kleuren schermen. Hierdoor kan je nog sneller en naukeuriger browsen, editen en samples tweaken.
De Maschine MK3 PADs
De vernieuwde pads zijn een stuk groter geworden waardoor je meer ruimte hebt om vinger vlugge patronen in te spelen. Door interne software reageren de pads een stuk nauwkeuriger op lichtere aanrakingen, perfect voor het spelen van ghost noten. Mocht je ervaring hebben met de Maschine MK2 hebben, dan is de overgang naar de Maschine MK3 erg eenvoudig, mede door de gelijk gebleven afstand van de pads.
De Maschine MK3 Displays
Zoeken, browsen door geluiden, VST's en effecten gaat dankzij de 2 hoge resolutie displays sneler dan ooit! Zoek de bijbehorende thumb, selecteer en alles word geladen. Dit alles rechtstreeks vanaf de Maschine MK3. De displays zijn ook handig en overzichtelijk als je rechtstreeks van af de Maschine MK3 wil gaan mixen, of een waveform wil gaan bewerken.
De Machine mk3 audio interface
Uniek is dat de Maschine MK3 voor het eerst wordt geleverd met een eigen audio interface. Je kan nu direct je geluids bronnen aansluiten en opnemen. De Maschine is USB powered dus ook onderweg heb je de mogelijkheid om een vette track te maken! 

Alle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be